ONS VERHAAL

HET MERK

Bij Au Vodka combineren we onze Britse achtergrond en luxe ingrediënten om werkelijk uitzonderlijke ultra-premium wodka te creëren. Au Vodka, direct herkend aan onze kenmerkende gouden fles, is voor mensen die uniekheid kiezen boven standaard.

Goud, symbool voor kracht en perfectie, vertegenwoordigt de uitzonderlijke zuiverheid van onze unieke wodka. Au Vodka bevat het periodiek systeem waar goud een chemisch element is, met het symbool Au en atoomnummer 79.

Au, opgericht in 2015 in het hart van Wales, is exponentieel gegroeid tot de meest populaire en gewilde wodka in het VK. Na onze enorm succesvolle lancering in Europa, zijn we nu ook in de VS gelanceerd.

HET PROCES

Elke batch van Au Vodka's Premium Vodka begint met het beste graan dat in het hart van het Engelse platteland wordt verbouwd, dat vervolgens wordt gemengd met ongerept bronwater voordat het wordt gefilterd.

Onze Vodka stroomt onder hoge druk door een filterkamer, waarbij op koolstof gebaseerde onzuiverheden worden verwijderd die anders afbreuk zouden doen aan Au's ongeëvenaarde smaak.

DE FLES

Met de hand gemetalliseerd in Italië, wordt het bottelproces gedurende vier jaar vakmanschap geperfectioneerd. Elke fles Au Vodka is afgewerkt met een unieke metallisering en maakt gebruik van de beste tinnen etiketten die hun oorsprong kennen diep uit de Europese heuvels.

Dit proces zorgt ervoor dat elke fles subtiele verschillen vertoont, waardoor elke fles Au Vodka uniek is.

DE DRANK

We hebben een Masters-medaille gewonnen voor onze Au Vodka Original, een gouden medaille voor onze Au Vodka Green Watermelon en zilveren medailles voor onze smaken Black Grape, Blue Raspberry en Fruit Punch.

Onze wodka heeft talloze onderscheidingen ontvangen, waaronder een aantal medailles bij de prestigieuze Spirit Masters-awards, georganiseerd door The Spirit Business .

DE GOLD GANG

Charlie Sloth

ROTJOCH

SFERA EBBASTA

D-BLOK EUROPA

GIGGS

HEADIE ONE

RONALDINHO

FLOYD MAYWEATHER

TORY LANEZ