ONS VERHAAL

HET MERK

Bij Au Vodka combineren we ons Britse erfgoed en luxe ingrediënten om werkelijk uitzonderlijke ultra-premium wodka te creëren. Au Vodka wordt onmiddellijk herkend door onze kenmerkende gouden fles en is voor degenen die individualiteit verkiezen boven gemeenschappelijk volgen.

Goud, dat symbool staat voor kracht en perfectie, vertegenwoordigt de uitzonderlijke zuiverheid van onze unieke wodka. Dit formidabele element is een belangrijk onderdeel van ons ambachtelijke filtratieproces. Au Vodka bevat het periodiek systeem waarin goud een scheikundig element is, met het symbool Au en atoomnummer 79.

Au, opgericht in 2015 in het hart van Wales, is exponentieel gegroeid tot de meest populaire en gewilde wodka in het VK. Na onze enorm succesvolle lancering in Europa, zijn we nu klaar voor onze langverwachte lancering in de VS.

HET PROCES

Elke batch Au Vodka's Premium Vodka begint met het fijnste graan dat in het hart van het Engelse platteland wordt verbouwd, dat vervolgens wordt gemengd met ongerept bronwater en gefilterd door het meest formidabele natuurlijke element ter wereld: goud.

Onze wodka stroomt onder hoge druk door een filterkamer, waarbij goud wordt gebruikt om op koolstof gebaseerde onzuiverheden te verwijderen die anders afbreuk zouden kunnen doen aan de ongeëvenaarde smaak van Au. Onze methode is een van de weinige goudfiltratieprocessen ter wereld.

DE FLES

Met de hand gemetalliseerd in Italië, is het bottelproces gedurende vier jaar vakmanschap geperfectioneerd. Elke fles Au Vodka is afgewerkt met een unieke metallisatie en maakt gebruik van de fijnste tinnen etiketten die diep in de Europese heuvels komen. Dit proces zorgt ervoor dat elke fles subtiele verschillen vertoont, waardoor elke fles Au Vodka uniek is.

DE VLOEISTOF

Om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen, wordt onze wodka vijf keer gedistilleerd voordat hij door goud wordt gefilterd. Goud heeft minerale eigenschappen die onze wodka een zachte en fluweelachtige smaak geven.

Onze wodka heeft talloze onderscheidingen ontvangen en een aantal medailles mee naar huis genomen bij de prestigieuze Spirit Masters-awards die worden georganiseerd door The Spirit Business .

We hebben een Masters-medaille behaald voor Au Vodka Original, een gouden medaille voor onze Au Vodka Green Watermelon en zilveren medailles voor onze smaken Black Grape, Blue Raspberry en Fruit Punch.

DE GOUDEN BENDE

CHARLIE SLOTH

ROTJOCH

SFERA EBBASTA

D-BLOK EUROPE

GIGGS

HEADIE ONE

RONALDINHO

FLOYD MAYWEATHER

TORY LANEZ